joi, 3 iulie 2008

Agatatul fara frontiere


Wai sa va povestesc. Merg si eu cu Denisa la plimbare intr`un mic circuit.. eroilor, unirii, universitate, romana si cismigiu. Totul ok pana aici.. ne oprim prin Valea Regilor, bem un caffe frappe cu inghetata, absolut dezgustator....mancam ceva la KFC..ok. Ma opresc in fata unui Rodipet. Vad revista Cool Girl Summer.. perfect, am subiect de discutie pe blog. O cumpar, cam scumpa, ce`i drept, 40 de mii... bani..nu gluma.. dar e cool girl..merita.
Ajung frumos acasa si ma pun pe lecturat. E foarte in revista, mi`a placut.. dar...dar.. :) mi`au cazut ochii pe un articol "Agatatul fara frontiere", am raz jumatate de ora non-stop.
Articolul te invata cum sa flirtezi cu un spaniol, italian, neamt, olandez si englez. Cum sa ii abordezi si ce sa le zici in limba lor materna.
Articolul este de o proste imensa. Nu stau acum sa va prezint cum sa flirtati cu toti cei insirati mai sus. Iau unu.. ca exemplu.
Spaniolii >>nu se pricep numai a corida. (serios? si eu care credeam ca numai la asta se pricep)
Cum il recunosti:
Are tenul masliniu, privirea intensa si din cand in cand strecoara in conversatie cate un "ole".
>si daca e spanol si nu are tenul masliniu? e bun?
Cum il abordezi:
Fa`i ochi dulci in cel mai firesc mod cu putinta. Nu va trece mult imp si`ti va da tarcoale precum un taur care se misca tantos in arena. Watch out girL!
>in septembri merg in spania... am sa vad daca este adevarat sau nu..pana atunci nu comentez
Ce trebuie sa eviti:
Nu insista pe faptul ca luptele cu taurii ti se par un obicei barbar sau ca urasti sa mananci paella. A, si in niciun caz nu`i zice ca`l preferi pe Roger Federer lui Rafael Nadal.
> si daca il prefer pe Richard Gasquet sau pe Andy Roddick?
Ce spui ca sa`l dai gata:
Cel mai bine ar fi sa`i faci un compliment legat de fizic. Va avea efect crede`ne : Adoro tu cuerpo.
> si nu ma crede curva pormo?
Iar daca el iti zice: Que Bonita eres!..e un semn foarte bun.
> da, este un semn extraordinar.. la el sau la mine?

Fetelor... trimiteti un mesaj la redactia Cool Girl si spuneti unde mergeti in vacanta... ca sa aveti un ghid despre baietii de pe acolo. Daca nu vi se raspunde la mesaj, mergeti in alta parte in vacanta!

Happy Summer!

Un comentariu:

pure_poison_29 spunea...

doamne iarta-ma =))))))

Carla's