miercuri, 15 aprilie 2009

Azi am nervi. Nervi violenti, desigur


Am nervi. De ce? Intrebare stupida.
Sa inceapa povestea:
A inceput cu un salut. Vrajeli si iar vrajeli... si bla blauri. Dupa un timp am intrat in intimitati, imi dadea webul in timp ce se facea cu ceara. Super nu? Hai recunoasteti, cate nu v-ati dorit sa vedeti la web un tip care se face cu ceara?
S-a certat cu prietena, cu "his Doll". L-am sustinut, chestii gen " I`m sorry for you", "you`re too good for her", cand de fapt.. ma durea undeva de his Doll. Dar hey.. pt ce sunt prietenii?
S-a impacat cu ea, si azi, am intrat din nou in intimitati. Am aflat foarte multe despre viata lui sexuala. Este violent si si-o trage zilnic cu his Doll. Hai zau asa, cate nu v-ati dorit ca tipul de care va place sa va zica ca si-o trage zilnic si violent cu prietena? Si asa ca o lovitura de teatru, cate nu v-ati dorit ca respectiva (his Doll) sa va spuna ca de fapt ea se sacrifica lasandu-l pe el sa i-o traga zilnic? De fapt, ea se sacrifica pt patrie! Pentru mine! Nici nu puteti sa va inchipuiti cat de greu ii este sa suporte asta! Si nici sa nu va ganditi cum ca ei i-ar place. O dezgusta, sa stiti!
Si acum, cat timp eu imi vars nervii, dumnealor sunt in the shower... fucking. :)
Have a nice day!

_______________________________
Daca nu e violent, e degeaba!

4 comentarii:

pure_poison_29 spunea...

N-ai cu cine..niste tzarani.

carla spunea...

se pare k si francezii sunt tarani

pure_poison_29 spunea...

Nimic interesant p`aici...pierd timpul in mod violent(cum altfel?) si cam atat. Astept sa pasc fericita. Teoretic. In fine

Miss u,
Paste fericit tie si alor tai!

>:D<

Theo spunea...

ok...vad ca toate comurile sunt de pe la paste....este ok si daca intarzii putin, nu?
normal ca si-o tragea violent...normal ca tipa se sacrifica pt tine...you are a diva....nu se pune ea cu tine, corect?
>hai ca mi s-a facut lene sa te tot pup in cur...<dar totusi....fara violenta nu se poate, corect?>am uitat sa-ti fac altarul....intr-a 10-a nu o sa uit!< (hope so...)

Carla's