duminică, 17 octombrie 2010

incerc din rasputeri

Am mai vorbit despre asta, despre obsesie. Inainte nu credeam ca pot avea obsesii, ca voi ajunge ca fetele care citesc Cool Girl si il intreaba pe Dr. Love diverse tampenii legate de relatia lor.

DA! Sunt obsedata, sau dependenta. Mai bine dependenta, are o alta nuanta. Sunt dependenta de el, de simpla lui prezenta. Nu ma multumesc cu un telefon, sau cu un mesaj dat in graba pe facebook. Il vreau langa mine.

Nu vreau sa-mi spuna nimic, vreau doar sa-i simt prezenta, sa fie in camera cu mine. Vreau doar sa respire langa mine. Nu imi ajunge o ora, nici 5 nici macar o zi intreaga. Oh, il vreau pentru totdeauna...asta da obsesie...si egoism. Il vreau doar pentru mine.
Sunt geloasa pe tot si toate. Ma uit urat la fiecare fata care trece si se uita la el, injur de mama focului cand vorbeste cu alta. Scot flacari pe nari cand vad ca se pupa cu alta. Sunt geloasa pana si pe prietenii lui, pentru ca am impresia ca il cunosc mai bine decat il cunosc eu. Sunt geloasa pe profesorii lui, pentru ca stau in aceeasi incapare cu el mai mult decat stau eu. Pe camera lui, pentru ca ii stie toate secretele. Sunt geloasa pana si pe pixul cu care scrie...

Stiu ca nu e bine, stiu ca o iau razna, incerc din rasputeri sa ma calmez, sa il las in pace, sa nu-l mai sun, sa nu-i mai dau niciun mesaj...
Nu pot.. tremur toata, nu pot.

11 comentarii:

Anonim spunea...

ai probleme grave..

ana spunea...

anonimule, eu cred ca tu ai probleme grave

Anonim spunea...

eu nu cred...;)

Anonim spunea...

saracu' baiat,il cam stresezi... poate te lasa pt alta>:)

Carla spunea...

pentru cine draguta, pentru tine?

Anonim spunea...

nu... eu nu vreau chestii la mana a 2a ;)

Carla spunea...

de ce, astia la mana a 2-a nu te mai satisfac?

Chestie spunea...

Imi place ca sunt denumit "chestie" in discutia asta...si cum noi oamenii suntem egali de la natura..in fine

Si chiar nu vad rostul unui asemenea tip de discutie in care unul din participanti nu este in stare sa isi dezvaluie identitatea , fugind de responsabilitatile pe care le presupun unele afirmatii pe care le enunta , fiecare manifestandu'se ca si cum isi reproseaza siesi ce'i lipseste , doar ca el are senzatia ca se adreseaza celorlalti , ca atribuie altora lipsurile respective , cand de fapt nu face altceva decat sa se autocaracterizeze.

P.S.:aia la mana a 2a sunt mai buni...cu mai multa experienta..care stiu ce vor de la viata ;]

Anonim spunea...

hai ma, ma lasi cu textele astea:))
nici macar tu nu stii ce e in capul tau, si identitatea mea oricum nu te-ar face mai fericit. si cu asta inchei.

Chestie spunea...

oameni fara caracter...

johny dark spunea...

Imi pare rau pentru tine anonimule dar Carla are dreptate si curaj sa isi arate sentimentele si sa le urmeze unde o vor duce.Tu cand ai facut asta ultima data?

Carla's