sâmbătă, 31 mai 2008

Subiectul zilei: Masurile

Nu cred ca exista ceva mai enervant pe lumea asta, decat masurile.
Istorie:
Masurile s`au inventat prin anul 1995, de cand este si yahoo messengeru. Masurile, te informeaza diverse lucruri, de o importanta nemaipomenita, ca de exemplu: ce faci, pe cine astepti, ce melodie cauti, pe cine injuri si exemplele pot continua, iar daca nu dai mai departe unele masuri, in urmatoarele 5 minute iti va muri tot neamul. Acest lucru te sperie groaznic, si tu, in disperarea ta sa iti salvezi neamul, dai masul mai departe. Pormo, dau si ceilalti masul mai departe, ca si ei vor sa isi salveze neamul, si primesti din nou acelasi mas, si il mai dai o data mai departe, ca iar in 5 minute o sa iti moara neamul si asa.. pana zici "la naiba cu neamul meu cu tot" si nu`l mai dai mai departe, realizand cu uimire, ca peste 5, 10, 15, 20 de minute, neamul tau este complet sanatos. Asta se datoreaza faptului ca ai avut bunavointa si ai dat masul mai departe.
Masurile, odata cu timpul, au evoluat. Primele masuri din istoria omenirii, contineau bancuri, sau stiri pentru un anumit colectiv. In zilele noastre, masurile sunt de o inteligenta rara. Oamenii culti, trimit masuri ca sa injure o singura persoana, cei idioti, trimit masuri, cerand o melodie, document, poza etc...
Masurile sunt foarte utilizate de fetele trendi, funchi, glamour, kinky si toata gama, ca sa informeze tot poporul roman, ce vor face dansele in urmatoarele minute, sau pe cine iubesc domnsoarele.
Aceste dive, stiu ca pentru astfel de chestii, exista statusul, dar...divele nu vad numai partea plina a paharului, poate cineva nu citeste statusu...trebuie sa dea mas, ca sa fie sigure ca au aflat si cei care nu citesc statusurile, sau v`ati gandit vreodata ca aveti ceva foarte luung de zis..si statusu are un numar minim de caractere? Eh, iata ca divele s`au gandit.. iata inca un motiv pentru care sa dai mas.
Concluzia
Masurile sunt bune informatoare!



Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Carla's