joi, 7 august 2008

Metallica vs. Iron Maiden


Bun, sa se inteleaga, am fost doar la Maiden la concert, dar am vazut aproape tot concertul Metallica pe net, pot sa comentez. Iron Maiden au fost de 10 ori mai buni. De ce? Din mai multe motive:

> decorurile: Maiden au avut celebra scena egipteana, vreo 10 cortine, robocopul... Metallica ce au avut?.. decoruri 0.

> artificii: Maiden au avut mult mai multe chestii pirotehnice decat Metallica...

> costume: nu au fost cine stie ce costume, dar au fost. Bruce a avut vreo 3..James.. 0.

> miscarea scenica: Bruce Dickinson a fost foarte energic, parca ar fi avut 20 de ani, in schimb James Hetfield... a lasat de dorit.

Ceea ce am scris mai sus, nu este doar parerea mea, am citit zeci de cronici despre aceste 2 concerte, am citit presa.. tot, toata lumea are aceeasi parere. Inteleg ca unii suteti fani inraiti Metallica, dar ar trebui sa deschideti ochii sa vedeti ca Iron Maiden au fost mult mai buni.

Am de adugat ceva, mie mi s-a parut ca Metallica au fost plini de fite, au cantat asa.... ca erau nevoiti, Maiden.. s-a vazut clar, cantau cu bucurie, cantau pentru ca le placea. 

Asta am avut de spus. In confruntarea aceasta, Iron Maiden au castigat la 0.

P.S. 

Si va rog, nu va grabiti sa ma contraziceti, analizati inca o data cele 2 concerte... 

P.S.S

Ah, si poate ma mai contrazice o mucoasa de 12 ani :)) ca ma duc la otv, asa ceva nu e posibil, ce sa stie frate un copil de  12 ani :)).

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ok Carla, citind postul tau observ ca l-ai scris numai pentru partea de sfarsit, in care m-ai facut mucoasa de 12 ani :>.
Revenind, eu am fost la ambele concerte, deci te pot corecta la chestiile pe care le-ai omis [vrand,nevrand, nu stiu] despre concertul Metallica ...
> decorurile : in afara de cele 3 ecrane nu prea au fost intr-adevar, scena era mult prea mica
> artificii : efectele pirotehnice de la One au facut cat tot concertul Maiden
> costume : James Hetfield se axeaza mai mult pe CANTAT, nu pe parada modei [si pe langa asta, a avut si el vreo 2-3 schimbari vestimentare in timpul concertului, tu nu le-ai observat, pentru ca ai preferat sa comentezi un concert privit pe net]
> Cel-ce-a-lasat-de-dorit nici nu a avut UNDE sa se miste, avand in vedere ca scena a fost mutata, miscorata si ce naiba i-au mai facut, pentru ca sa intre MAI MULTI FANI pe stadion [la Maiden nici nu s-a pus problema, avand in vedere ca la Maiden au fost cu cel putin o mie de persoane mai putine decat la Metallica]
Nu prea cred ca ai putut tu sa-ti dai seama cu cata bucurie au cantat membrii Metallica, avand in vedere ca ai vazut APROAPE tot concertul pe net [presupun ca pe youtube unde, sa-mi scuzi limbajul, filmarile au fost de tot cacatul, nu conteaza ca unele nici macar nu erau intregi, dar se vedea si se auzea ca dracu].
"Inteleg ca unii suteti fani inraiti Metallica, dar ar trebui sa deschideti ochii sa vedeti ca Iron Maiden au fost mult mai buni." Este absurd sa ceri unui fan INRAIT al unei formatii, sa 'deschida ochii si sa vada' ca concertul altei formatii a fost mai bun. :|
Si acum, la sfarsit, nu mai am decat sa-ti zic ca daca chiar vroiam sa te jignesc prin acel entry de pe hi5, ziceam si eu "ce stie frate o blonda care s-a dus la Kylie Minogue" :-J. Dar normal, am lasat matura de 15 ani sa comenteze la tot si sa faca pe desteapta in continuare.
Pentru cunostiintele tale, am 14 ani fara 3 luni, nu 12 [normal ca ai fost prea preocupata sa-mi inchizi mie gura prin fel si fel de posturi si descrieri si comentarii, si nu te-ai gandit ca proasta asta mica e de fapt mai mare].

Anonim spunea...

Multumesc mult ca ai citit !
Numai bine
Alice

Carla's