luni, 20 aprilie 2009

impresii bulgaria


Soo..
Am stat la un hotel plin de romani. Da romani daia imputiti care mancau ca porcii si vorbeau tare and shit.
Am stat in Nessebar. E un orasel frumos, dar te plictisesti la culme daca nu ai laptopul cu tine.
Stateam si eu intr-o zi cu soare la piscina si vin niste bulgaroi (animatori) la mine ca sa jucam volei. Cum sa refuz? Dar s-a dovedit a fi o alegere proasta, de atunci m-a cunoscut tot hotelul :laughing:. Tipau aia "carlaaaa bravo carla" sau cand ma vedeau pe la masa, biliar shit.. "carla carla".
Intr-o seara era in lobby un concert. A venit unu dintre animatori la mine sa ma ia la dans, dar am fugin imediat pe usa din spate, unde am dat peste altu care "carla carla disco`s open" :laughing:. A fost funny.
La masa, au venit niste tipi & tipe la mine ca sa jucam carti. Unu dintre ei, Papi (sau ceva d genu) era tare funny, m-a enervat la culme la trombon. Supeeer macauua :laughing:
In rest.... :thinking: am vazut un roacker dragut, care din pacate era cu prietena. S-a prins ca il urmaream (habar nu am cum, ca eu sunt cea mai discreta persoana in viata). Si o data el era in lift si trebuia sa urc si eu, l-am vazut, am zis "o doamne, la dracu", mi-am dat ochii peste cap si am luat-o pe scari, si el a tipat dupa mine "mai e loc sa stii".
Per total a fust funny. :d

The end

3 comentarii:

pure_poison_29 spunea...

e bn ca te-ai distrat

Ana spunea...

cica tu cea mai discreta persoana alive, da sigur.
" mai e loc sa stiii" =))

Anonim spunea...

să nu te îneci cu atâta "shit"

Carla's