vineri, 26 noiembrie 2010

ma descriu pe mine

Stiu ca ti-ai fi dorit tu sa ai aceasta onoare, dar momentan nu se poate... poate intr-o zi cu soare.
Da, sunt o nemernica! O curva nenorocita, o lasa!
Mereu am fugit de responsabilitati atunci cand am putut. De ce? Dumnezeule, pentru ca face parte din mine, din zodia mea, din a fi femeie. O femeie nebuna, da...cat imi placea cand ma alintai asa...femeie nebuna.
Sunt o crizata fara sanse de scapare. De ce? Nu-mi ies din minti des, dar atunci cand o fac, se dezlantuie toata furia naturii, nu ti-ai dori sa fi langa mine, sau sa fi subiectul unei mari crize. Crede-ma, nu ai vrea asta.
Sunt o narcisista care doreste ca cineva sa scrie o carte despre ea. De ce? Pentru ca am un orgoliu imens care trebuie satisfacut. Satisfacut...ador acest cuvant, cred ca in ultimii ani l-am folosit excesiv...satisfacut, a satisface, satisfacator...
Sunt pisicoasa. Imi place sa ma alint. Multi adora asta, dar in acelasi timp multi urasc asta. Imi place sa ma miorlai, sa dau din coada cand sunt fericita si sa torc cand sunt satisfacuta. Oh, iar acest cuvant... satisfacut, a satisface, satisfacator.
Sunt si plina de toane uneori. Contrazic pe toata lumea, nu neaparat pentru ca am dreptate, contrazic doar de dragul de a contrazice, imi place.
Rad, rad cu pofta. Uneori imi vine in cap o imagine ciudata si ma trezesc razand de nebuna in metrou sau in drum spre liceu. Rad, rad ca nebuna.
De multe ori visez, dar aproape mereu uit ce am visat. Sau daca imi amintesc, desigur e ceva din cale-afara de porcos sau de straniu.
Rar se intampla sa ma vezi dansand. De ce? Nu neaparat pentru ca nu-mi place.. nu stiu sa dansez, zici ca am doua picioare stangi, se lovesc intre ele.
Fotografiez orice, dar aproape mereu cand am aparatul foto cu mine, nu am inspiratie. Da-o dracului de treaba, mereu patesc asta.
Urlu la concerte de-mi ies plamanii. Poate si d'asta sunt crizata, din cauza muzicii pe care o ascult...
Citesc mult. Sau cel putin vreau sa citesc mult. Hei...am vointa. Mereu ma apuc de 15
carti dar foarte greu le si finalizez. Lucru care ma oftica al dracului de tare.
Beau lapte si ceai in cana mea preferata cu Amsterdam. Sau cel putin as vrea sa fac asta zilnic, dar cand am ceai nu am timp sa beau si cand am asa o pofta de un ceai fierbinte cu rom si visine, ghici ce? nu am...
Imi cumpar tot felul de prostii, dar nu le regret niciodata. De fapt.. nu a fost lucru pe care sa-l regret. Pentru ca mereu am facut ce am vrut. Chiar daca am actionat impulsiv uneori, fara sa gandesc, nu am regretat niciodata nimic.
Banii... alta problema de-a mea... cum am bani pe mana, in cel mult 2 zile s-au dus. Nu sunt in stare sa-i pastrez... si nu, nu sunt mandra de asta.
Lenea... un fenomen des intalnit la mine. Uneori ma intreb cum de respir... Intr-o buna zi o sa-mi fie atat de lene incat nu o sa mai vreau sa respir.
Dorm. Dorm bustean. Poate sa fie un al treilea razboi mondial chiar sub balconul meu, eu dorm tun. As dormi cred ca zile intregi. Imi place atat de mult atunci cand teoretic dorm dar sunt constienta de ce se intampla in jurul meu. Intelegi ce vreau sa zic?
Mereu am vrut ceea ce nu puteam avea. Mereu am vrut imposibilul. Iar cand pun mana pe acel ceva, imediat imi pierd interesul. Da, sunt o scorpie la faza asta, mi s-a mai spus.
Mereu o sa vreau ce nu pot avea, mereu o sa fiu aceeasi, nu o sa ma schimb niciodata. Doar perceptia ta asupra mea se va schimba cu timpul.
Believe in me in what I have written, cuz this is the only truth that exists.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte bine ca dormi mult, macar atunci nu fumezi. Apropo, asta ai uitat sa treci in revista :). Si nu mai fi indaratnica, o sa dai peste unul care o sa isi piarda mintile din cauza ta. Chiar vrei asta? Uita-te la mine, mi-a albit parul din cauza femeilor...

Lapovitza Ozeneu, redactor sef Balamuc Zine

johny dark spunea...

E bine sa te bucuri si sa fii fericita pentru ceea ce esti si ceea ce poti face. Dar nu cred ca totul este adevarat pentru ca poate asa te percepi pe tine dar sunt alti care vad in tine ce poti sa fii.Viata e ciudata plina de mister si intamplari si chiar daca crezi ca iti doresti ceva si apoi iti pierzi interesul cand il obti e numa pentru ca nu e ceea ce aveai nevoie.Ai sa obti ceva care o sa iti lumineze viata si o sa te uimeasca cu desavarsire, mult timp dupa ce ai pus mana pe el.

Carla's