sâmbătă, 26 februarie 2011

timp-blestem

Ma batea gandul sa-mi sterg blogul, prea multa durere, nu pot sa recitesc nimic.
Am tot meditat la trecerea timpului. Timpul... blestem, il asociez cu cel mai crunt si nenorocit blestem.
Mi-am revazut matusile si unchii.
Matusile cu care in fiecare vara mergeam la mare, care ma invatau cum sa ma port, ma invatau sa joc carti... matusile cu care alergam de colo colo si cu care radeam mereu. As fi renuntat la orice alta placere pentru a mai vorbi cu ele o ora la telefon.
Unchii cu care ma tavaleam si saream in pat, care adormeau la televizor si carora le scriam cu ruj pe frunte, cu care ma bateam pe prajituri...care ma ridicau mereu in brate si care ma gadilau mereu.
Cum au ajuns? Dumnezeule...cum au ajuns. Nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar nici nu-i pot privi in ochi... pur si simplu, nu mai pot sta langa ei mai mult de 5 minute. Nu pot... Nu-i mai recunosc, nu mai sunt prietenii...familia mea... Nu.
Timp....te blestem.
Prea multa suferinta, nu pot rezista...

13 comentarii:

johny dark spunea...

idealul vietii noastre,am visat la vesnicie si am primit doar neputinta.Vise dragi iluzii scumpe,prieteni scumpi dusmani de moarte.Doamne oare asta imi e soarta sa traiesc asa o viata.
Viata e o cale pe care noi o alegem sa o parcurgem si tot ce am trait este ceea ce ne defineste pe noi si ne face ceea ce suntem.Timpul e statornic si nemuritor dar tu esti plina de viata si poti sa dai semnificatie acelor lucruri faurind viitorul tau. Alegerea iti apartine.

eu spunea...

Timpul e statornic si nemuritor dar tu esti plina de viata si poti sa dai semnificatie acelor lucruri faurind viitorul tau. Alegerea iti apartine.

asta e una din cele mai amuzante chestii pe care le-am citit in ultimul timp, aceleasi "sfaturi" pe care le dau toti si tot degeaba. timpul trebuie luat ca atare, a patra dimensiune fizica, una asupra careia nu ai control... practic. restul e fizica

johny dark spunea...

Si atunci daca nu ai control asupra lui de ce este atat de important pentru toata lumea.De ce ne chinuim sa il contabilizam?. Monitorizam fiecare secunda dar nu avem control asupra lui. Si sfaturile se dau cu ideea ca e o parere, nu are intentia sa schimbe ceva. Dar ce imi place cel mai mult la tine e faptul ca ai realizat deja cine suntem cu adevarat si nu mai conteaza ce spunem.

Carla spunea...

Eu, tot nu-mi dau seama cine esti!

eu spunea...

@carla ai timp sa afli

@ionut intunecatul nu stiu cine esti, asa ca faptul ce iti place la mine e unul gresit, legat de ideea cu amuzamentul legat de sfaturi e simplu, se numeste originalitate, sau cliseu, alege care din cele doua vrei. un sfat il dai ca o mana de ajutor, ceva ce poate modifica ceva, altfel doar impartasesti necazul, daca iti dau cu parerea, iti dai cu parerea nimic altceva.

Carla spunea...

ne cunoastem cel putin?

eu spunea...

a cunoaste cum? si cunoasterea e relativa, nu doar timpul, mai ales in limba romana unde te poti folosi de dublul inteles.

johny dark spunea...

Eu te astept cu mielul de paste daca te-ai gandit sa ma botezi. Si mersi mult pentru sfaturile si lectile care mi-au fost de folos.Iti doresc toate cele bune.

Carla spunea...

da, ai dreptate iulian... totul e relativ

eu spunea...

ionut intunecatul, poti astepta sa ploua cu miei, se numeste ironie, plus, ca nu dadeam sfaturi, spuneam pareri

carla, ca sa iti dau un raspuns, e si da si nu, ma cunosti, intr-o forma sau alta, nu-mi vei cunoaste lucrurile pe care le ascund in mine

me happy :D

Carla spunea...

repet, daca esti cine am spus ca esti, da nu-ti voi cunoaste niciodata lucrurile pe care le ascunzi in tine, niciodata nu am reusit sa fac asta, nu pentru ca nu am vrut ci pentru ca nu m-ai lasat.

eu spunea...

poti sa imi spui iulian, cu toate ca prefer cassius daca tot vrei sa imi dai un nume(ce nu imi apartine)

Carla spunea...

in fine, chiar nu vad rostul discutii daca unul din participanti nu este in stare sa isi dezvaluie identitatea , fugind de responsabilitatile pe care le presupun unele afirmatii pe care le enunta

Carla's