luni, 16 iunie 2008

Citeste`l (pe el, il, l) dupa degetele de la picioare!

Bah, ma exaspereaza cool girlu, are niste articole din cale`afara de inteligente.
Citeste`l dupa degetele de la picioare, sa vedem:
> Degetele inclina spre interior: daca tine degetele usor incarligate (ca pasarile pe sarmele de telegraf) inseamna ca tinde sa traiasca in trecut. Oare se mai gandeste inca la fosta lui prietena? Daca da, e timpul sa o uite (deci dak asta zice cool girl,asa trebuie sa fie), iar tu (adica eu) poti sa`l scoti din melancolia lui cronica (intrebare: cum?).
> Degetele cu tenta convexa (o dam pe matematici), orientare spre exterior (acum pe geografie): este orientat spre viitor. Nu e nimic rau ca`si planifica viitorul, totul e sa`si traiasca si prezentul (si daca nu?). Ajuta`l tu sa faca asta ( cum?).
> Al doilea deget este mai lung decat degetul mare (ai dat de un mutant): ai dat peste un baiat foarte intelept (zice cool girl). Poti linistita sa`i asculti parerile si sa te conformezi-de obicei are dreptate (nu ma innebuni).
> Degete strambe: este un baiat destul de nesigur pe el, care apreciaza poate prea mult parerea celor din jur (ce e rau in asta?) si are prea putina incredere in parerile sale. Ajuta`l sa se respecte mai mult.
Bah ma exaspereaza cum mama masii sa il ajut. De fiecare data zice "ajuta`l", "numai u poti face asta", da de unde stie cool girl ce pot face eu sau nu. Ar trebui sa imi dea 17 moduri in care sa il ajut, ca cele 17 locuri unde sa faci sex imi sunt de un imens ajutor.
> Talva concava (cineva aici e pasionat de matematici): daca talpa piciorului sau e curbata spre interior, ai de`a face cu un baiat istet, care duce la bun sfarsit tot ce incepe- si nu oricum, ci bine.
Aici nu trebuie sa il ajut.
> Platfus: daca prietenul tau are platfus, ai dat peste un baiat bine ancorat in prezent, care nu da vrabia din mana pt. cioara de pe gard (nu inteleg ce vrea sa zica poetul). Totusi, nu i`ar strica sa viseze din cand in cand...
Parerea mea este urmatoarea: aceasta este o imebsa prostie. Cand ti s`au aprins calcaiele dupa un tip, il rogi politicos sa se descalte ca sa ii analizezi laba piciorului. Daca afli (in picior) ca se gandeste la fosta, da`i o palma peste bot si cauta altul.

Niciun comentariu:

Carla's