luni, 30 iunie 2008

O escapada la mare

Dupa cum toti probabil ati auzit, da, am fost la mare. Nu o sa scriu nimic despre motivul vizitei, k nu cred k o sa intereseze pe nimeni.
Nu am mai fost pe litoralul romanesc cred k de la 5 ani, si nu s`a schimbat chiar nimic, totul e in paragina. Se aud manele peste tot... pentru amatorii de acest gen muzical, va puteti relaxa in apa marii, pe fundal derulandu`se o faimoasa melodie a lui Adi copilu minune, puteti manca la Impinge Tava, de afara puteti fi incantati de vocea inconfundabila a lui Florin Salam, sau puteti adormi pe acordurile lui Ionut Cercel.
Am mers cu Andreea cu hidrobicicleta, cred k asta a fost cel mai amuzant lucru pe care l`am facut in aceste doua zile la mare... in rest nu s`a intamplat nimic.
Daca doriti sa va pierdeti jumatate din viata pe plaiurile noastre, sa vedeti zeci de accidente pe shosele, atentie, puteti fi chiar dumneavoastra fericitul care este accidentat, sa ascultati manele de unde apucati sau sa cheltuiti o avere pe un weekend in familie, va recomand litoralul marii negre, satisfactie garantata.

Un comentariu:

pure_poison_29 spunea...

bah important e k te-ai lamurit...si ca ai incercat sa t distrezi >:D< :* stii cum e...don`t give a fuck >:D<

Carla's