joi, 19 iunie 2008

Copiute

Ce ne sugereaza o duduie: "stiu eu mai multe pe care le frecventez rar dar bine.prima:i-a o carte sau un caiet si o coperta putin transparenta incat sa vezi prin ea necesarul de care ai tu nevoie,rupe foaia din caiet sau carte cu lectia respectiva si iti pui foaia pe care dai testul pe aceea carte sau acel caiet.si gata...... a doua:daca sti cu exactitate ce iti da la textul respectiv atunci o poti face de acasa.....................a treia:pune foaia pe care dai testul pe banca si in ea pui copiuta daca stai in prima banca din mijloc si banca ta e lipita de catedra profilor atunci si mai simplu lipeste copiuta de catedra si cand se mai uita profiii pui repede un penar sau ceva ce o acopera.ma bucur ca ti-am putut fii de folos".
Eu, sunt experta in arta copierii (colegii mei stiu) so.. prima metoda nu prea merge.. poate doar la religie/desen.. a doua, nici dansa, am incercat`o si nu e de bine, profu a schimbat ordinea intrebarilor..nu risca, iar a treia nu merge sub nicio forma, foaia de test e foarte ciudata, tii copiuta in ea si se poate observa foarte usor, dar cand vrei sa te uiti in ea, nu se distinge scrisul.. trebuie sa dai pagina k sa vezi clar copiuta.
Doar atatea metode de a copia ati gasit? ma surprindeti... ptr mai multe detalii despre arta copierii nu ratati sa ma contactati, va sunt alaturi 27/7.

2 comentarii:

pure_poison_29 spunea...

asta e cel mai tare:))

Anonim spunea...

mda..deci cu privire la acest articol magnific din pct de vedere al subiectului eu snt in masura sa dau sfaturi :D da stiu..modesta k si carla...da..am copiat de n'shpe mii de ori si niciodata n-am fost prinsa nici chiar de cel mai al drq prof sau profa ( vezi chimie, vezi geogra) cum am procedat? simplu. leam faqt de aksa, mici, frumoase si scumpe :X si knd a venit vremea leam pus p foaia de test si dai nene si inspirate :-" dak trecea profu puneam mana p ele,,,adik nu palma k se prinde,...asa antebratul. credetima dak nu va agitati merge la fix. nu mai stau sami fac probleme de genu: unde o ascund, cum o pun...pur si simplu knd incepe sa dicteze sub. o las lg mn la indemana :D sper k vam fost de folos

Carla's