vineri, 20 iunie 2008

Cum iti place sa te saruti

: bah lumea asta a ramas in pana de idei, auzi, cum iti place sa te saruti cu iubitul tau, pai traiti`ar.. sa vedem ce zic unii: "ca eschimosii. e fantastic, numai emotii iti da. oricum..depinde, exiet momente in care e super ok pe buze, alte momente in care nu ma mai satur de french si momente in care pot doar sa-l pup pe obraz. N-am vreunul preferat, toate sunt binevenite",ce am uitat sa zik : nu-mi place kum altii se saruta, nu stiu kum sa-i zik, violent, urit, kind se ling ka niste animale, scot limbile afara si se ling sau kind aproape se inghit unu pe altu. Dezgustator!!! " "sarutul francez ii super scarbos......daca ala nu se spala pe dinti....il speli in gura?????" in fine.. nu mai stau sa insir fel de fel de prostii, ideea e ca majoritatea (banuiesc.. domnsoare de pana in 14 ani) zic ca frenchu e scarbos.. evident, la varsta lor un french.. adica traiti`ar...
La prima vedere, titlul mi s`a parut ok, dar cand am vazut cum abereaza unele... eee.eee :), cum sa reactionez?
Frenchu' e scarbos? .. pai tu peste ce oameni ai dat fiinta, de consideri ca-i speli in gura?
Si mai e o imensa prostie... "imi plac saruturile senzuale cu limba. dar acest lucru il practic doar cu prietenul meu " hai nu ma innebuni, si eu care credeam ca prectici asta si cu ma`ta si tac`tu.
Mah nu e mai simplu sa aveti voi un plan?
luni-> sarut pe buze
marti-> french
miercuri -> le aduni pe luni si marti
joi -> specialitatea casei.. ca eschimosii
vineri -> pe obraz
sambata si duminica (ca e weekend) -> pe gat
Azi e joi, esti cu iubitu in parc, vrea sa te sarute si iti baga limba`n gura. Ce faci? Ii dai o palma si ii zici "mah marlanule, azi e joi, azi trebuie ca eschimosii".

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

5 comentarii:

pure_poison_29 spunea...

as vrea sa aud ce ar spune badea de asta=))

Anonim spunea...

chiar ar fi interesant ce ar zice badea :> auzi mai era odata (cand eram tanara si traiam doar pt popcorn bravo cool si cool girl),un articol despre ce inseamna felul in care te imbrtiseaza un baiat (am capiat de ras) dar nu mai am revista era interesant

Anonim spunea...

si ar mai fi ceva d c nu scriu draq "cum iti place sa t f**i"(scuzati limbajul)!

Traian Bruma spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
aDDDa spunea...

deci articolu asta e foarte tare :)) "ca eschimosii" :)) so..ca vorba aia..prostu moare si prostia ramane..cu dnezeu inainte:)) !

Carla's